zwierzak_grubas napisał(a):Cześć. Miał ktoś do czynienia z tym sprzętem, czy warty jest uwagi?
W różnych Astroszopach publikowane są przykładowe fotki robione tym teleskopem ale wydają mi się zbyt fajne.
Jest tutaj jakiś użytkownik ?
zwierzak_grubas napisał(a):Już ci odpowiadam. Na stronach sprzedawców teleskopów przy opisie produktu umieszczane są przykładowe foty zrobione niby tym sprzętem i większość wygląda jak by je robił wytrawny astrofotograf.
https://www.astroshop.pl/teleskopy/dwar ... m_content=
Nie bardzo w to wierzę dla tego pytam
zwierzak_grubas napisał(a):Czyli jak zrozumiałem, z tego urządzenia nie otrzymujemy gotowej fotki tylko materiał do dalszej obróbki ?.
JaLe napisał(a):zwierzak_grubas napisał(a):Czyli jak zrozumiałem, z tego urządzenia nie otrzymujemy gotowej fotki tylko materiał do dalszej obróbki ?.
Jejku, o co jeszcze zapytasz. przecież to wygląda, jakbyśmy mieli czytać za Ciebie?
Masz taka opcję
"Automatyczne podążanie za niebem i stackowanie zdjęć by z łatwością robić astrofotografię."
zwierzak_grubas napisał(a):JaLe napisał(a):zwierzak_grubas napisał(a):Czyli jak zrozumiałem, z tego urządzenia nie otrzymujemy gotowej fotki tylko materiał do dalszej obróbki ?.
Jejku, o co jeszcze zapytasz. przecież to wygląda, jakbyśmy mieli czytać za Ciebie?
Masz taka opcję
"Automatyczne podążanie za niebem i stackowanie zdjęć by z łatwością robić astrofotografię."
W co ty taki nerwowy, he ?
Sprzedam Bader Genuine Ortho 5mm
Sprzedam kurp, 2024.09.07[S] Adapter 2" do aparatu gwintu M42 T/T2
Sprzedam Bartek, 2024.09.07