Życzenia dla Astromaniaków

Wolne tematy niekoniecznie astronomiczne...

chondryt | 31 Gru 2024, 20:54

Witam .
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku , zdrówka szczęścia i samych bezchmurnych nocy wszystkim Astromaniakom życzę .

Pozdro ... .
AZ-ATM ; AR-Svbony 90/500 ; kątówka Takahashi 1,25 " ; barlow 2x
Okulary: 9/60*
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kartuzy [Kaszuby]

lulu | 31 Gru 2024, 23:27

Pozwólcie, że w imieniu naszej skromniej administracji podziękuję za kolejny rok spędzony razem i przeproszę za to, czego nam się nie udało zrobić. A na myśli mam tu głównie wiszącą stale sprawę migracji na nowy silnik forum. W tym roku przenieśliśmy forum na nowy serwer i zabezpieczyliśmy techniczne zaplecze, konieczne do funkcjonowania forum oraz pozwalające spokojnie planować przyszłość. Nie udało nam się jednak przeprowadzić prawdziwego skoku technologicznego, nadganiającego współczesne standardy funkcjonalności. Robimy wszystko, aby w przyszłym roku forum zyskało nową, współczesną maszynerię.

Myślę, że były też pozytywy. Jeśli chodzi o mnie, to najbardziej cenię poprawę atmosfery na forum - mam nadzieję, że nie tylko ja tak to odbieram. Zauważcie, że znakomita większość spraw, które psuły nam jeszcze rok temu satysfakcję i radość ze spotkań tu na forum, udało się całkiem skutecznie wygasić i odesłać ad acta.

Tej radości ze spotkań i dzielenia się naszą niezwykłą pasją życzę nam wszystkim.
Łukasz
pozdrowienia Łukasz
Mapa Księżyca: https://astrostrona.pl/narzedzia-i-pomo ... -ksiezyca/
Awatar użytkownika
Kierownik techniczny

Miejscowość: spod Krakowa

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

AstroChat

GIEŁDOWY ŚWIT

Więcej ofert na Giełdzie