sharelulu | 31 Gru 2024, 23:27
Pozwólcie, że w imieniu naszej skromniej administracji podziękuję za kolejny rok spędzony razem i przeproszę za to, czego nam się nie udało zrobić. A na myśli mam tu głównie wiszącą stale sprawę migracji na nowy silnik forum. W tym roku przenieśliśmy forum na nowy serwer i zabezpieczyliśmy techniczne zaplecze, konieczne do funkcjonowania forum oraz pozwalające spokojnie planować przyszłość. Nie udało nam się jednak przeprowadzić prawdziwego skoku technologicznego, nadganiającego współczesne standardy funkcjonalności. Robimy wszystko, aby w przyszłym roku forum zyskało nową, współczesną maszynerię.
Myślę, że były też pozytywy. Jeśli chodzi o mnie, to najbardziej cenię poprawę atmosfery na forum - mam nadzieję, że nie tylko ja tak to odbieram. Zauważcie, że znakomita większość spraw, które psuły nam jeszcze rok temu satysfakcję i radość ze spotkań tu na forum, udało się całkiem skutecznie wygasić i odesłać ad acta.
Tej radości ze spotkań i dzielenia się naszą niezwykłą pasją życzę nam wszystkim.
Łukasz