Ja sieję ferment ? Wasze wpisy są już poniżej pasa, inwektywy, obrażanie, mówienie czegoś czego nie napisałem.
wfifiak napisał(a):mrjq napisał(a):Odsyłam do wątku. Witos pełna kultura. Tutaj wiem, że nikt Was nie wyprostuje.
Marcinie. Problem jest w tym, że Ty odbierasz wszystkim radość z obserwacji i zabawy sprzętem. Zawsze, kiedy ktoś opisze coś, jego zdaniem fajnego, Ty to deprecjonujesz i odsyłasz go do kapliczki Takahashi. A może nie wszyscy potrzebują kupować perfekcyjny sprzęt? Może są tacy, którzy wolą kupić coś tańszego, być może słabszego i świetnie się bawić poprawiając sprzęt we własnym zakresie. Albo samemu go budować i czerpać z tego radość. Drogi sprzęt potrafi kupić byle ofiara, która nie ma żadnych umiejętności, ale ma kasę i snobistyczne zacięcie. Nie szanujesz ludzi i ich pasji. Świetnie się dobrałeś z Jackiem i razem z nim trolujecie na forach próbując obrzydzić im ich sprzęt, pasję i zaangażowanie. To nie nas trzeba prostować. To Ty powinieneś przemyśleć swoje zachowanie i swój udział w forach.
Zawsze kibicowałem osobom z pasją. JSC też jest snobem, bo ośmielił się nie zgodzić ? Więcej szacunku Panowie.
Mylisz się, nie każda osoba posiadająca pieniądze kupuje dobry sprzęt...Absolutnie się z Tobą nie zgadzam.
Mało tego niektórzy mają po 5 Askarów i co ? To jest ofiara ? Ma pieniądze czy ich nie ma ? Kupuje świetny sprzęt, czy nie ?
Ma umiejętności ? Krzysiek ile masz teleskopów, też kupujesz ze snobistycznym zacięciem ?
A dajcie spokój...
Prawda jest taka, że nie wygodne są z jakiegoś powodu dla Was te informacje ? Bo skąd ten atak ?
Jakie masz przesłanki do tego trolowania, snob ? To jakieś "żarty", kiepskie - zresztą
W jaki sposób odbieram, że piszę co jak jest u mnie ? Ja mam radość z Taka, Wy macie z innych sprzętów.
W jaki sposób, jak mogę deprecjonować ? Pisząc, co jak widać, moje doświadczenia ?
To tak jakbym napisał, że psujecie mi radość z obserwacji, prowadząc je takim badziewiem, albo, że nic przez nie widać.
Niczego takie nie napisałem ! To się robi tylko w jednym kierunku...
Po raz kolejny, ktoś projektuje swoje nie zadowolenie na moje stanowisko.
Gdzie złamałem regulamin forum ? Nigdzie tego nie było.