Cześć
Mam do sprzedania gotowy zestaw narrowband - kamerka QHY163M + CFW-2 + filtry L RGB Ha OIII SII. Kamerka kupiona używana, w 100% sprawna. Ten sam chip i charakterystyka jak ASI1600MM. Tej kamery nigdy nie używałem poza testem w domu, nie mam więc do pokazania żadnych fotek.
W komplecie kamera w oryginalnej walizeczce, podstawowe akcesoria (przejściówka zasilająca 12V, kabelek do CFW, tubka na dessicant, szpilki, śrubki itp.), koło filtrowe CFW-2 z kompletem filtrów L RGB Ha OIII SII (niestety nie znam producenta), nosek 2” oraz dorobiony adapter z wejściem T. Brak dekielków. Dorzucam zasilacz impulsowy 12V oraz kabelek USB 3.0.
Kamerkę nabyłem trochę przypadkiem i planowałem ją do zestawu polowego, ale plany uległy zmianie
Szybka w kamerze i filtry czyste, pakiet gotowy do instalacji na teleskopie i uruchomienia. Kosmetycznie - kamera ładna z żółtą naklejką pierwszego właściciela
, koło - widać, że używane, są ślady / odciski na obudowie (nie moje
).
Cena 6500 PLN z wysyłką po mojej stronie – paczkomat InPost lub paczka pocztowa. Możliwy odbiór osobisty z testem w Warszawie.
Pozdrawiam, Paweł