A teraz zbywające większe elementy- 1-tuba SKY LUX 70/700 -optyka bez rys ,wyciąg w pełni sprawny, bez uszkodzeń -dekielek na przód. Nawet chyba mam mocowanie szukacza -dorzucę. 50 zł 2- tuba SPINOR OPTICS/SKY WATCHER 70/900 -wyciąg uszkodzony -(ale jest w razie czego)-soczewka OK-nie odklejam rzepa na końcu tuby -był przymierzany kiedyś wyciąg o większej średnicy mocowania -może ktoś popróbuje tak samo.A nie ,to odklei po prostu. Dekielek na przód.Obejmy i dovetail dorabiany-50 zł. 3-montaż od sky lux -uszkodzony -jedna zębatka ściorana-ale może być na części -15 zł 4- statyw od AZ 2 -ale mocowanie na montaż standardowe-bodajże od astro 3 bressera- 25 zł . razem z tacką 40 zł
1-tuba SKY LUX 70/700 -optyka bez rys ,wyciąg w pełni sprawny, bez uszkodzeń -dekielek na przód. Nawet chyba mam mocowanie szukacza -dorzucę. 40 zł 2- tuba SPINOR OPTICS/SKY WATCHER 70/900 -wyciąg uszkodzony -(ale jest w razie czego)-soczewka OK-nie odklejam rzepa na końcu tuby -był przymierzany kiedyś wyciąg o większej średnicy mocowania -może ktoś popróbuje tak samo.A nie ,to odklei po prostu. Dekielek na przód.Obejmy i dovetail dorabiany-40 zł. 3-montaż od sky lux -uszkodzony -jedna zębatka ściorana-ale może być na części -10 zł 4- statyw od AZ 2 -ale mocowanie na montaż standardowe-bodajże od astro 3 bressera- 20 zł . razem z tacką 35 zł
no nie mam wiem ,pamiętam o Tobie-ale jak na złość .... ze dwa dni temu zeszła na ALLEGRO wersja plecakowa 80/500..z całym wyposażeniem -za chyba niewiele ponad 200 zł... Przebity byłem na licytacji.A te chinole nie są takie złe -miałem większość w domu.Zresztą kilka kupili forumowicze.