Witam. Na sprzedaż posiadam szukacz laserowy. Szukacz mogę wykonać z każdego rodzaju stopką. Na zdjęciu szukacz na stopkę Vixen.
W skład zestawu wchodzi:
-Szukacz
-Laser do szukacza
-Śrubki do pozycjonowania
-Oraz akcesoria takie jak: Ładowarka do baterii, kluczyk, smycz.
Całość zabezpieczona gąbką z kartonowym pudełku.
- Optymalizowałem projekt metodą prób i błędów tak, żeby szukacz był jak najbardziej wytrzymały i znalazłem optymalne rozwiązanie.
Szukacz:
jest wykonany metodą druku 3D z tworzywa PLA
posiada 6 mosiężnych wkładek gwintowanych
jest dostępny w dwóch kolorach (widoczne na zdjęciach): czarny oraz galaxy (dla zainteresowanych mogę podesłać filmik na PW pokazujący jak ten kolor się "mieni")
- Śrubki dołączone do szukacza posiadają końcówki z tworzywem (widoczne na zdjęciu), które ma za zadanie chronić laser przed porysowaniami. Dzięki nim można precyzyjnie pozycjonować wiązkę lasera. Samo tworzywo również dobierałem z tworzyw dostępnych na rynku. To tworzywo wydaje mi się najlepsze. Nie odkształca się pod naciskiem a jest przy tym elastyczne.
- Laser posiada dołączoną ładowarkę, kluczyk (dzięki niemu wyłączamy laser "na stałe" żeby go nie uruchamiały np. dzieci) oraz smycz. Do lasera zamontowałem włącznik, który jak sama nazwa wskazuje włącza i wyłącza wiązkę lasera.
Cały zestaw jest widoczny na zdjęciu.
Cena to 110zł + koszt wysyłki 17zł.
Dla chętnych przy dopłacie 10zł dorzucam akumulator Samsung 18650-25R
Pozdrawiam