Cześć, sprzedaję montaż AZ NexStar 6 SE oraz klin Celestron widoczne na zdjęciu.
MONTAZ
Montaże jednoramienne NexStar SE są wyposażone w system automatycznego naprowadzania, pilot z oprogramowaniem NexStar umożliwiającym aktualizację oraz system wyrównania SkyAlign™. Posiadają uniwersalną platformę mocowania typu dovetail, dzięki czemu mogą być używane z innymi optykami. Montaż był zawsze używany z teleskopem C6, ale nadaje się również do teleskopu C8.
W zestawie znajduje się pilot NexStar z możliwością aktualizacji przez internet, funkcją ułatwionego wyrównania SkyAlign oraz bazą danych zawierającą ponad 4000 obiektów niebieskich.
Montaż działa perfekcyjnie i jest kompletny, wraz z oryginalnym pilotem NexStar+, Można ją podłączyć do komputera za pomocą kabla USB-C poprzez pilot.
Jestem pierwszym i jedynym właścicielem, montaż został zakupiony w DeltaOptical.
KLIN
metalowy klin Celestrona, bardzo wytrzymały, z pokrętłem do regulacji. Dodałem śruby z amerykańskim gwintem oraz stworzyłem niestandardowe uchwyty, które znacznie ułatwiają obsługę. Wedge posiada również boczne pokrętło regulacyjne.
Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie, mogę wysłać bardziej szczegółowe zdjęcia - Możesz obejrzeć i odebrać osobiście przedmioty, jeśli mieszkasz w pobliżu Wrocławia, ale mogę również bez problemu wysłać je kurierem.
cena może zostać przedyskutowana
Celestron Nexstar 6 SE, Mount: Alt/Az, Celestron Wedge, Celestron Focal reducer 6.3, Gso 0.5 focal reducer, Celestron Focus motor, Starsense Autoalign, Zwo ASI585MC, Starizona Hyperstar, Dwarf3