Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA bardzo lekka 8kg 22km/h

Zablokowany temat

Flaytec1 | 11 Lut 2024, 22:28

Sprzedam bardzo ciekawa hulajnoge elektryczna.SPOKEY MOBIUS COMFORT -wersja wieksza niz obecnie w sklapach. Hulajnoga wygrala konkurs w 2020r na najbardziej innowacyjny produkt kategorii hulajnogi. Jest b lekka 8kg, z kolami cali stale gumy (nie pompowane). Bardzo ciekawy system bez manetki gazu. Wielofunkcyjny blotnik tylny bedacy hamulcem elektronicznym jak i tradycyjnym. Hulajnoge mozna uzywac tradycyjnie i odpychac sie od ziemi co nie jest mozliwe w wiekszosci elektrycznych hulajnog. Jak ona dziala?

Gdy jedziemy do 5km/h system jest wylaczony., Gdy przekroczymy predkosc 5km/h i noge tzrymamy na podescie na wbudowanym przycisku system sie uruchamia i kazde odpchniecie od ziemi powoduje powoduje ze jedziemys zybciej a hulajnoga te predkosc nam utrzymuje. NIE ZWALNIA. Natomiast jesli zachamujemy do zera, zaczynamy zabawe od poczatku sie normalnie noga rozpedzajac. CIEKAWOSTA jest taka ze jesli zwolnimy jadac np 22km/h do ok km/h bo np ktos nam wyszedl i musielismy swolnic hulajnoga sama spowrotem zwieksza predkosc do tych z jaka jechalismy wczesniej. Mi jezdilo sie na tym super ale uzylem jej tylko 1 dzien do testow a kupilem dla kaprysu. Z racji niewielkiego podestu raczej dla nastolatkow czy dzieci ale producent klasyfikuje ja dla doroslych. B szybko i latwo sie sklada jak i rozklada.

Parametry:
Z racji wagi bateria jest tu malutka 10 ogniw, 2,6 AH. Predkosc max 22km/h. Waga 8kg. kola 8 cali gumowe. Oswietlenie tylne czerwone wbudowane w blotnik automatyczne. Hulajnoge kupilem nowa, ale wyszla ona z rynku juz 2-3 lata temu. Moja byla nowa ,nie uzywana, stan bdb nie ma sladow urzytkowania -ja uzywalem ja jeden dzien do testow. Bateria w/g producenta zasieg ok 10-14km . Przy moje wadze ok polowy, a tzreba dodac ze stala gdzies ok 3 lat z pelna bateria i jakis wplyw na zasieg to tez pewnie mialo. Ogolnie b ciekawa hulajnoga np dla dziecka,nie trzeba sie martwic wyczerpaniem baterii i jest b lekka. W komplecie ladowarka.. Brak orginalnego pudelka. Zdjecia z internetu ,zainteresowanemu wysle aktualne. Sprzet jak nowy.Dlatego polecam. :D Cena 630zl z wysylka. Naprawde warto.
Załączniki
Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA  bardzo lekka 8kg 22km/h: elensportp_1270_d.jpg
Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA  bardzo lekka 8kg 22km/h: mobius comfort d168.jpg
Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA  bardzo lekka 8kg 22km/h: d70314ed4994b1950188fa0b0e6f.jpg
Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA  bardzo lekka 8kg 22km/h: elensportp_1276_d.jpg
Ciekawa HULAJNOGA ELEKTRYCZNA  bardzo lekka 8kg 22km/h: elensportp_1277_d.jpg
Newton Bresser 130/650, MAK 102 ,SW 80/400 , celestron Travel 70/400 , pół wiaderka okularów, oczy wyraka NIKON TC 2x,mini mono okular ,.Lunetka ATM 50mm z wymiennymi okularami na 1,25.

Miejscowość: Kraków

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

AstroChat

GIEŁDOWY ŚWIT

Więcej ofert na Giełdzie