Krzysiek.S napisał(a):Saturn w 115mm dublecie Vixena również bardzo mi się podobał, szkoda ze chmurwy nie pozwolily na Jowisza. Dzięki i do zobaczenia na kolejnym zlocie.
Krzysiek.S napisał(a):... Największe wrażenie zrobiły na mnie Newton 22" w tandemie z noktowizorem - zupełnie inny rodzaj obserwacji, mega doznanie; oglądamy DSy jak w TV ...
Krzysiek.S napisał(a):Zgadza się, odcinał je bardzo wyraźnie, inaczej niż mój SCT 8" w którym niby widzę to samo, niby jest ostro i wyraźnie ale jednak nie ma tego efektu "ciecia brzytwą" po krawędziach.
thom napisał(a):Komentarz do mojego zdjęcia zapory od strony przelewu i jeziora - tak wyglądało to, jak jezioro było pełne: https://www.youtube.com/watch?v=G6PmksxbNiQ
XWA napisał(a):Zajebiaszczy sprzęcior ATM z tych obręczy (rafki) rowerowych. Szczegóły poproszę
Jestem w szoku. Czyje to to? i czemu nie zmontowany na żadnym foto zlotowym?
Agatnik napisał(a):Thom przeczytaj opis autora tego filmu, oglądałam inne nagrania z dronów i wyglądało to o wiele bardziej przerażająco niestety.
Agatnik napisał(a):Thom przeczytaj opis autora tego filmu, oglądałam inne nagrania z dronów i wyglądało to o wiele bardziej przerażająco niestety.
Kamera mono chłodzona stan idealny
Sprzedam _RobMarK_, 2024.09.13mały refraktor Celestron 70/400
Sprzedam Flaytec1, 2024.10.13Kupię teleskop Cassegrain Uniwersał
Kupię ASTRO DG Marek B, 2024.10.13[S] Szuflada filtrowa SVBony SV226 - nowa
Sprzedam Marek_N, 2024.09.29Kupię lornetki Skymaster 25x70 i 15x70
Kupię memos, 2024.10.13