Jeżeli ktoś akceptuje zabijanie delfinów to znaczy, że akceptowałby również zabijanie kosmitów, gdyby tu, na przykład resztką sił, dolecieli żywi.
Zachowania i mózgi większych gatunków należących do grupy delfiny (np orki) wskazują na zbliżoną lub nawet jednakową z naszą kulturę i inteligencję.
Ponieważ szympansy wykazały się moralnością w specjalnie ustawionych eksperymentach to o moralność można też podejrzewać niektóre delfiny oraz kosmitów.
Bezkarne lub prawie bezkarne zabijanie inteligentnej istoty tylko dlatego, że nie jest nie człowiekiem,
wydaje mi się straszne, antynaukowe, pozbawione elementarnej wyobraźni emocjonalnej, a zwłaszcza empatii.
Dodam, że byłem opisywany fałszywie jako rzekomy głupek (bo generujący chaotyczne posty) akurat tam
gdzie wspominałem o możliwości istnienia kosmitów.
Rozważania o kontakcie z kosmitami są o tyle specyficzne, że możemy go nie doczekać, z przyczyn podanych niżej.
'Aż siedem trąb wodnych szalało jednocześnie na Bałtyku.
Takie zjawisko zdarza się niezwykle rzadko i daje powody do ogromnego niepokoju i strachu.
Spektakularne wideo wykonał funkcjonariusz fińskiej straży przybrzeżnej, a chwilę później zdjęcia i nagrania przerażającego zjawiska obiegły media społecznościowe.
Internauci nie kryli zdziwienia i przerażenia niecodziennym widokiem.' (msn . com)
Globalne ocieplenie powoduje wzrost temperatur nad oceanami, a w wyższej temperaturze powietrze może nasycić się większą ilością pary wodnej.
Skutkiem są ekstremalne zjawiska pogodowe gdy to dopływa nad kontynent.
Zabije wszystkich ludzi siarkowodór z przegrzanych oceanów jak ostro nie ograniczymy spalania paliw kopalnych ale najpierw życie utrudnią nam
susze, upały, tornada, komary malaryczne lub inne gatunki przybyłe z tropików,
wielkie migracje ludności z Meksyku do USA oraz z Nigerii i innych krajów Afryki i Azji do UE (mimo, że głównym, świadomym już zła które czyni,
sprawcą susz afrykańskich i azjatyckich są bezkarne dziś o dziwo Chiny nie przyjmujące jednak znaczącej liczby Afrykańczyków).
https://naukaoklimacie.pl/aktualnosci/k ... rania-391/Świat się zmienia, teksty unowocześniają.
Od dzisiaj wszyscy tę znaną melodię nucimy tak:
Tę pszczółkę którą tu widzicie zowią Gają
Wszyscy Gaję znają i kochają
Gaja fruwa tu i tam, świat swój pokazując nam
Siema
_
Wszystkie wszechświaty są wieczne